Portfolio

“Mevrouw Lamme heeft zich met veel toewijding en energie ingezet voor het ontwikkelen van de afdeling THI in de afgelopen jaren. Verder blinkt zij uit in het organiseren van zaken en presteert ze goed onder tijdsdruk. Naar het management is zij zorgend en doortastend geweest, naar haar collega’s heeft zij zich loyaal opgesteld.”

Divisie Specialistische Zorg & Veiligheid

Manager, GGD Groningen, afdeling Technische Hygiëne Inspectie:

Eind 2015 heb ik besloten om mijn eigen bedrijf te starten als gastouder en als begeleider in de zorg voor verstandelijk gehandicapten. Lieke heeft mij begeleid en ondersteund bij alle hiervoor te zetten stappen. Zij maakt en verstuurt mijn facturen, verzorgt mijn administratie en zorgt dat deze klaar is voor aangifte door de boekhouder.

Verder is Lieke mijn sparringspartner. Zij is een enthousiaste, inventieve en oplossingsgerichte vakvrouw, die altijd bereid is een ‘stapje extra’ te zetten voor mijn bedrijf.

Klasina Greven

klant sinds december 2015, De Vrije Vlinder

Lieke Lamme heeft bij Het Kopland onder ander de functie van secretarieel/administratief medewerker uigevoerd bij het SHG. Naast de reguliere taken van registreren van meldingen, aanvullen van informatie heeft zij binnen deze functie vooral een substantiele bijdrage geleverd in het efficienter maken van de werkprocessen.

Lieke staat bij ons bekend als accuraat, zelfstandig, betrouwbaar, prettig in de omgang en deskundig. Lieke toont veel initiatief en heeft een zeer proactieve werkhouding.

Willemien Zuethoff

Manager, Het Kopland

Lieke Lamme heeft deze opdracht met grote inzet vervuld. Zij heeft de achterstanden geïnventariseerd en geanalyseerd. Zij heeft met grote vasthoudendheid zorg gedragen dat nog te innen bedragen betaald zijn en voorstellen gedaan voor het afschrijven van bedragen, waarvan de betaling niet meer te innen was.

Zij heeft de administratie opnieuw opgezet door bestaande werkprocessen te stroomlijnen, waardoor de efficiëntie en de effectieve inzet van de beschikbare uren verhoogd is. Tevens heeft zij deze werkprocessen in een handboek beschreven, waardoor geborgd is dat bij eventuele nieuwe uitval van de administratieve ondersteuning, de werkzaamheden snel opgepakt kunnen worden door een vervanger.

Lieke is een zeer prettige ‘collega’ om mee te werken, deskundig, accuraat, zelfstandig en betrouwbaar. Door haar proactieve werkhouding voorziet zij eventuele knelpunten die kunnen ontstaan en komt met meerdere voorstellen om deze te ondervangen.

Wout Hamhuis

Teammanager, KDV De Kangoeroe

Bedrijfsgegevens

Passend
Managementondersteuning op maat
Lieke Lamme
06 - 83 83 53 60
KVK nummer: 55552900

Social Media